nl | en | de

Bent u er klaar voor om de grote oversteek te maken?
Ziet u de kansen en de ruimte?

Doe nu de emigreerwijzer >

 

Waar moet ik aan denken alvorens te gaan emigreren?
Wat moet ik gaan organiseren?

Klik hier voor de checklist van Emigreerwijzer.nl

 

emigreren doe je niet alleen
* Heerlijk om te weten wat we kunnen
verwachten in ons nieuwe leven over de grens !

 

 

Doe nu de emigreerwijzer >

en kom te weten of u geschikt bent voor emigratie!

Welkom bij Emigreerwijzer.nl!


Als we zeggen dat je niet alleen emigreert, bedoelen we dat u er niet alleen voor staat. Met deze emigratieportal staan, zowel in Nederland als in het buitenland, tal van emigratiespecialisten klaar om u te adviseren. Particuliere of agrarische ondernemer, tweede huis aanschaffen of als particulier emigreren, bij ons vindt u de juiste begeleiding voor uw persoonlijke emigratie. Ook kunt u gebaseerd op uw situatie de emigreerwijzer invullen en te weten komen of u geschikt bent voor emigratie.
Wij weten dat emigreren niet enkel een zakelijke transactie is, maar dat het ook een proces is met tal van emoties. Uw plannen voor eventueel bedrijf en ontwikkeling daarvan, maar zeker ook de wensen van uw eventuele gezinsleden, krijgen in de aanpak van onze partners ruime aandacht. Alleen een begeleiding die met zakelijke en emotionele aspecten rekening houdt, kan succesvol zijn.

Emigreerwijzer.nl brengt u dichter bij uw emigratie!

 


 

Uit actuele cijfers van het CBS komt naar voren dat er in het jaar 2011 meer dan 133.000 Nederlanders geemigreerd zijn naar het buitenland. De grootste emigratiegroep wordt gevormd door mensen in de leeftijd van 20 tot 65 jaar.

Deze website biedt begeleiding bij deze belangrijke stap in uw leven.
De wegwijzer helpt u op weg met de emigratie. Toets hier uw geschiktheid voor emigratie en controleer uw planning aan de hand van de checklist.
Het objecten aanbod geeft een actueel aanbod weer van objecten die in het buitenland te huur of te koop aangeboden worden.
Het diensten aanbod geeft het aanbod weer van makelaars en specialisten voor emigratiebegeleiding die u met het gehele emigratieproces kunnen helpen.
De andere zaken zijn landeninformatie, nieuws&agenda, emigratieboeken, een forum en nuttige links. HIer vindt u alle informatie rondom emigratie, een handig naslagwerk om u goed voor te bereiden op uw emigratie.

Uitgelicht